Consensum

Consensum är ett utbildningscentrum för dig som vill arbeta med människor. Hos oss finns attraktiva utbildningar för både ungdomar och vuxna på såväl gymnasium som Yrkeshögskola. Consensum erbjuder också specialutformade utbildningar på uppdrag av privata och offentliga uppdragsgivare.

Consensum

Gymnasieskolan i Lund

Under livets alla skeden behövs det människor som jobbar med människor. Att välja ett yrke inom vård, medicin, välfärd och naturvetenskap ger dig alla förutsättningar att fixa det framtidsjobb du drömmer om.

En utbildning på Consensum ger en trygg och stabil grund för dig som önskar läsa vidare på högskola. Eftersom alla våra utbildningar är högskoleförberedande så kan du alltid göra valet att studera vidare efter studenten, oavsett vilken utbildning du väljer. 


Yrkeshögskola

Med fördjupade kunskaper och specialistkompetens kan du välja en ny karriär, öka din attraktionskraft på arbetsmarknaden eller bidra till en positiv utveckling och en ökad vårdkvalitet på din nuvarande arbetsplats.

Det är skillnad på att studera som vuxen och ung. Som vuxen ska du få studierna att fungera ihop med familjeliv och arbete. Consensums lärare finns alltid tillgängliga för att ge dig det stöd och den hjälp du kan behöva för att lyckas med dina studier.

Att arbeta med människor ger dig en trygg framtid där du kan vara med och göra skillnad, på det sätt som just du drömmer om. Våra utbildningar är på distans och erbjuder utbildning i hela Sverige!

“Alla kan lyckas!” Vi tänker att alla kan lyckas om de bara får rätt förutsättningar.