Bli en av oss

Vad roligt att du är nyfiken på Lärande! Vi hoppas att du gillar hur vi tänker och ser på framtiden.

Vi har nämligen en tydlig bild av vad som krävs av förskolan, grundskolan och gymnasiet i det nya informationssamhället. Därför finns det ovanligt många spännande roller hos oss. Lärarna dominerar såklart, men vi har också behov av specialister inom exempelvis digitalisering, näringslivssamverkan, kommunkontakter, projektledning, kommunikation, administration, verksamhetsutveckling och mycket annat. I en stilbildande skola behövs det många kompetenser och mycket nytänkande. Vad vill du tillföra?

Som anställd på Lärande får du jobba i en positiv och utvecklingsvänlig miljö där vi tror på vår mission och värdegrunden som avser hela verksamheten - såväl elever som medarbetare.

Du får ett meningsfullt uppdrag. Och mycket glädje längs vägen.

Great Place To Work

Vi kan glatt meddela att vi har fått så höga resultat i vår medarbetarundersökning att Lärande nu är certifierade enligt Great Place to Works® internationella standard. 

Den sammantagna uppfattningen och bedömningen av arbetsplatsen är en summering av värdet inom fem olika dimensioner; trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap.