Våra partners

Det är viktigt att vi och våra partners delar vår syn på lärande och våra värderingar. Tillsammans med vänner som delar vår ambition utvecklar och genomför vi utbildningar som behövs.

Här är några goda exempel!
Åhléns

Åhléns

Ett APL-samarbete startade hösten 2021 på Realgymnasiet i Uppsala. Åhléns blev då ny samarbetspartner där elever som läser Frisör & Barberare samt Stylist kommer att få göra sin APL.

Läs mer
Strawberry

Strawberry

En hotellutbildning i toppklass. Vi startade i Stockholm i augusti 2018 och redan året därpå lanserade vi utbildningen både i Göteborg och Lund. 2020 var det dags för start i Linköping!

Läs mer
ProMeister

ProMeister

Tillsammans med ProMeister erbjuder vi gymnasieelever en fordonsutbildning i toppklass.

Läs mer
Naturturismföretagen

Naturturismföretagen

För att möta det ökande kravet på kvalitetssäkrade upplevelser har Lärande, Naturturismföretagen och FUN tagit fram en certifiering för natur

Läs mer
Atea

Atea

Atea är en aktiv partner och förutom att erbjuda elever APL anordnar de föreläsningar, deltar på branschdagar för eleverna samt är med och utvecklar utbildningen.

Läs mer
Zoobranschens Riksförbund

Zoobranschens Riksförbund

Tillsammans erbjuder vi utbildningsmöjligheter och certifieringar som de som arbetar inom branschen behöver.

Läs mer
Vetabolaget

Vetabolaget

Lärande Partner har i samarbete med Vetabolaget en digital utbildning, Grundkurs i Läkemedelshantering, vilket riktar sig till elever som går inriktningen Djurvård och till bransch.

Läs mer