Tillbaka till nyheter
20 september 2021 08:37

Lena föreläser på Atea Bootcamp 2021

Den 20–21 september så kommer Lena, konceptchef på Lärande att delta som föreläsare på Atea Bootcamp 2021 i Tylösand. Lena kommer att berätta om hur vi arbetar med utvecklingsprojekt och digitalisering på Lärande och mer specifikt om hur vi tagit fram en chatbot för Studie- och yrkesvägledning. Chatboten Alex kan i nuläget hjälpa till att besvara enkla frågor från besökare på webben som är nyfikna på våra Realgymnasier.

Lena föreläser på Atea Bootcamp 2021

-Det ska bli jättekul att föreläsa på Atea Bootcamp. Det är en perfekt arena för att lära av varandra och för att samla inspiration inför framtiden. Här träffas beslutsfattare som arbetar med digitalisering och sitter med samma utmaningar och söker svar på liknande frågeställningar som vi, säger Lena.

Utmaningen som hela världen och Sverige gått igenom i samband med pandemin och hur man säkrar arbetstillfällen, effektivitet och konkurrenskraft med hjälp av digitalisering är något som kommer att tas upp. Ett stort fokus ligger också på hur användare, tillverkare och leverantörer kan påverka de miljömässiga hållbarhetsaspekterna i leverantörskedjan, men också skapa förutsättningar för ett arbetssätt där vi reser mindre och ändå kan samarbeta digitalt.

Lena är i gott sällskap under dessa två dagar. Övriga deltagare på eventet är exempelvis Brittany Kaiser, visselblåsare i Cambridge Analytica-affären, Anna Granö, Managing Director på HPE, Stefan Begdahl, Managing Director HP Sweden.