Tillbaka till nyheter
23 maj 2024 09:56

Lärandegruppen utmärker sig som en fantastisk arbetsplats för tredje året i rad!

Lärandegruppen har återigen uppnått en ökning i årets Great Place to Work® (GPTW)-undersökning, med ett genomsnittligt resultat på 79%. Detta representerar en ökning med 5% sedan vi började mäta vår kultur och medarbetarnöjdhet enligt GPTW-standarden.

Lärandegruppen utmärker sig som en fantastisk arbetsplats för tredje året i rad!

Vårt resultat är en samlad bedömning av fem centrala dimensioner: trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. Ett särskilt glädjande resultat är att hela 82% av våra medarbetare bedömer Lärande som ett Great Place to Work® på den enskilda frågan med betyget 4 eller 5 på en 5-gradig skala. Detta visar att vi verkligen lyckas skapa en trivsam och utvecklande arbetsmiljö.

"Vi ser en stark gemenskap och en kultur där medarbetarna ställer upp för och utvecklar varandra. Detta bidrar starkt till arbetsglädje och trivsel. När jag besöker våra skolor runt om i landet ser jag denna kraft i praktiken och det är bra för det gynnar inte bara våra medarbetare utan även alla våra barn och elever," säger Mikael Karlsson, VD för Lärandegruppen.

"Lärandegruppen vill skapa en arbetsplats där alla medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi är glada över att vårt engagemang för en positiv arbetskultur ger resultat, och vi ser fram emot att välkomna nya medarbetare som vill vara en del av vår verksamhet. Vi tar detta tillfälle att fira våra gemensamma framgångar och fortsätta bygga en ännu bättre arbetsplats".

Vill du vara med och forma framtidens utbildning i en positiv och stödjande miljö? Välkommen att bli en del av vårt team!

Vi ser en stark gemenskap och en kultur där medarbetarna ställer upp för och utvecklar varandra.