Tillbaka till nyheter
20 september 2019 13:02

Lärandegruppen i Sverige får nytt huvudkontor

Just nu pågår förberedelserna för Lärandegruppens inflytt i de nya lokalerna i Kv. Vett & Vapen 2, den moderna tillbyggnaden till gamla Stora Hotellet. Lärandegruppen flyttar in på drygt 1.000 kvm, fördelat på två plan i glashuset, i mars 2020. Ett avtal som sträcker sig över fem år.

Lärandegruppen i Sverige får nytt huvudkontor

- Lärande är inne i en stark tillväxtresa och nuvarande lokaler har blivit för små. Vårt huvudkontor har olika belastning i olika perioder, beroende på in- och utresande medarbetare och gäster och Magnentus är mycket lyhörda och kan erbjuda effektiva lösningar som möter våra behov. Vi ser verkligen fram emot dagen vi flyttar in, säger Ulrika Unell, Vd för Lärandegruppen i Sverige AB.

-Vi är oerhört glada att få Lärandegruppen som hyresgäst till oss. Det är ett spännande och stabilt företag, som har en långsiktig ägare och dessutom är en otroligt duktig entreprenör säger Magnus Malm, ensam grundare och ägare av Magnentus. Denna typ av hyresgäst är precis sådana vi önskar ha i våra fastigheter, och vi ser verkligen fram emot att få hälsa dem välkomna!