Tillbaka till nyheter
12 mars 2019 07:52

Ebba Schenholm blir chef för elevrekrytering på Lärande

Ebba Schenholm blir chef för elevrekrytering på Lärande i Sverige och kommer att övergripande ansvara för strategi och årlig planering för elevrekrytering.

Ebba Schenholm blir chef för elevrekrytering på Lärande

Ebba kommer närmast från en tjänst som marknadsansvarig för Realgymnasiet. Hon har varit högst delaktig i utvecklingen av Realgymnasiet under lång tid, där hon bland annat varit projektledare vid uppstarten av totalt 12 nya gymnasier och en ny grundskola.

I och med den nya tjänsten tar hon nu ett helhetsansvar för elevrekryteringen för både Realgymnasiet samt Erlaskolan. Ebba kommer även att vara med i Lärande i Sveriges ledningsgrupp.

-Jag kommer nu att starta upp en ny avdelning för elevrekrytering på Lärande med fokus på att bidra till ökad tillväxt. Det ska bli fantastiskt roligt att driva detta tillsammans med mitt nya team, säger Ebba.

- Vi ger ungdomar en utbildning som grundar sig i det personliga intresset och som bygger på verkliga behov i svenska tillväxtbranscher. Att ha fått vara delaktig i Lärandes expansion och utveckling hittills har skapat mersmak och stolthet. Och det hoppas jag kan smitta av sig, avslutar Ebba.