Företagsutbildning

Vi utbildar din personal på plats eller på distans.

Företagsutbildning

Med lång erfarenhet inom utbildning och en tro på ett livslångt lärande hjälper vi företag med interna utbildningar. I takt med att vår omvärld förändras behöver vi förse medarbetare med nya kunskaper.  Löpande kompetensutveckling är viktigt för att både attrahera medarbetare och behålla talanger inom företaget.

Digital kurs framtagen i samarbete med Zoorf

Hösten 2020 lanserar Lärande Partner i samarbete med Zoorf utbildningen Kanin & Gnagare digitalt. Kursen riktar sig främst till de som arbetar med zoohandel men även till lärare som undervisar i kursen Zoohandelsutbildning – handel med levande djur och sällskapsdjurskurser. Deltagare kan gå kursen var de än befinner sig, göra den i sin egen takt och på den tid som passar. 

Läs mer om utbildningen här!


Digital kurs med Vetabolaget

Nu har vi i samarbete med Vetabolaget lanserat en digital utbildning; Grundkurs i Läkemedelshantering. Det är en fantastisk möjlighet för eleverna samt andra i branschen att gå kursen var de än befinner sig och på den tid som passar. I de digitala kurserna finns inspelade föreläsningar, quiz och filmer varvat med text. Den som vill kan få texten uppläst.

Här kan du läsa mer om samarbetet och kursen!

För mer information kontakta

Anneli Larsson
VD Lärande Partner