Ata-Han Keskiner

Ata-Han Keskiner

Mentor & Kommunikatör, Realgymnasiet i Stockholm

Berätta vilken roll du har och hur en arbetsdag ser ut?
Jag jobbar som mentor och som kommunikatör på Realgymnasiet i Stockholm. Jag kommer till jobbet med ett leende varje dag eftersom mitt jobb är väldigt givande. Varje dag får jag ta en titt på mina elevers studiegång och utveckling. När jag inte gör det eller jobbar med administration så är jag ute på skolan för att träffa alla elever.

Vad har du lärt dig i jobbet?
Jag har fått lära mig en helt ny bransch. Att bidra och kunna ge tillbaka är något man kan känna sig stolt över. Jag har träffat ett 1000-tal elever och fått vara en del av deras erfarenheter från gymnasietiden. Varje dag får jag lära mig något nytt om någon elev och förhoppningsvis kan jag bidra till att eleverna får en bra skolgång.

Vad är ditt bästa minne hittills?
Jag har fått frågan vilket mitt bästa minne är några gånger. Det måste vara fler än vad jag kan berätta här, däribland finns alla studenter jag fått träffa. Men, det känns fantastiskt att se elever som kämpat i tre år för att sedan stolt kunna ta studenten.

Vad är du stolt över att ha bidragit till?
Tillsammans med kollegor och ledning lyckas vi ständigt med att förbättra studietiden för våra elever. Jag har sett elever med stora utmaningar som jag lyckats hjälpa och som sedan blivit väldigt nöjda. Det är för mig en känsla av framgång.

Hur skulle du beskriva kulturen på Lärande?
Mina kollegor är helt underbara. Vi är här för att ge en så bra utbildning som möjligt till våra elever. Ledningen jobbar ständigt med att ge oss mentorer och lärare möjlighet till kompetensutveckling. Många har vunnit livslånga vänskaper även om karriärer har gått skilda vägar. Även om Realgymnasiet är en stor gymnasieskola så finns det en familjär känsla. Vi delar även kunskap över skolorna och tycker om att samarbeta med alla orter där vi har kollegor. Det är som ett stort team som ständigt försöker bli bättre.

Vill du också jobba med oss?

Prenumerera på våra lediga tjänster som ex. idrottslärare eller visa aktuella jobbannonser.

"Jag kommer med ett leende till jobbet varje dag"