Great Security

Great Security

Säkerhetstekniker

Säkerhetstekniker - ett framtidsyrke med jobbgaranti

Realgymnasiet har i samarbete med Great Security, som är en ledande aktör inom säkerhetslösningar, tagit fram en ny teknikerutbildning med jobbgaranti. Under första året får du en bred grund inom IT, för att i andra och tredje årskursen successivt öka på tiden som lärling. Efter avslutat utbildning kan du bl a jobba med planering, installation och service av olika typer av säkerhetssystem.


Säkerhetsbranschen växer och det är viktigt för oss att se att det finns en relevant utbildning som kan leda till fler passionerade medarbetare hos oss på Great Security.

Great Security är ett expansivt bolag med målet att vara den mest intressanta säkerhetsaktören för både kunder och medarbetare. De har på kort tid vuxit till en av de största aktörerna på svenska marknaden och är på god väg mot målet. Det finns också en satsning i form av Great Academy, i syfte att utbilda ledare.


  • 700 MKR omsättning
  • 400 anställda
  • 24 kontor - 18 butiker
  • Certifierad anläggarfirma för brandlarm, inbrottslarm, CCTV samt låsanläggningar
  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
"Vi är stolta över att vi tillsammans med Realgymnasiet startar en utbildning för att utbilda ungdomar i den senaste teknologin inom säkerhet"